Nya bilder

Här kommer några nya bilder som visar hur brösten ser ut idag, enjoy!

Som mn ser har de fått en mer naturlig form men jag har ganska stora side-boobs och plattare profil som jag är glad för :)

Underkläder och träningskläder

Jag har ju redan skrivit om att jag gillar bikiniöverdelar, sport-bh eller ingenting. Ingenting behöver jag inte visa här men kanske lite annat. Även om man har stora bröst nu kan man ju fuska lite då o då för skojs skull ;)

Sista bilden är årets fusk! Haha :D
Köper mina underkläder på New Yorker eller ibland även H&M men på NY är det lättare att hitta snygga i stora storlekar.

Smärtor? PIP bröstimplantat och annat...

Det har varit (och fortfarande är) mycket snack om PIP implantaten som är giftiga och som har orsakat mycket problem hos de drabbade. Själv har jag blivit orolig eftersom jag inte hade någon aning om vilka implantat jag har men det visar sig vara lugnt. Har Mentor implantat. Jag är ju från tyskland och kollar då på tyska nyheter. Just för 5 minuter sedan såg jag ett bidrag om en kvinna (34) som fick betala operationen själv eftersom varken försäkringsbolaget eller kliniken ville stå för en "ersättning" och nödvändig operation. Det som läkaren tog ut ur brösten var helt sjukt! OPERATION Hon fick ju nya så klart. Men herregud, att man inte ens kan vara säker på kvaliteten är fruktansvärt. Får hoppas på att det inte visar sig att mina är giftiga -.-

Nu till nåt annat. Smärtan efter operationen. Jag har ju redan skrivit att det inte var så farligt för mig men i videon såg jag att den tyska kvinnan var gråtfärdig och sa "att hon visste hur mycket ont det skulle göra" efteråt. Jag har ju knappt någon läsare här men det hade varit intressant att få veta vad andra har upplevt. Så om det finns någon som vill berätta: VARSÅGOD! :) Nu efteråt kan man tänka att det säkert har varit värre än det man minner. Hjärnan gillar ju att "förtrycka" dåliga minnen/smärtor/etc men innan operationen läste jag en del och det var många som sa att det var värsta upplevelsen när det gäller smärtor som de någonsin har haft. Så jag förberedde mig på det värsta och jag har faktiskt varit med om en DEL!
  • mosat finger (7 år gammal, fått en stor sten på den, nagel gick av...)
  • mc-olycka (10 år gammal)
  • mandeloperation (17 år gammal, fy vad jag inte kunde prata och hostade blood)
  • tandrot-resektion (20 år gammal)
  • många tandläkarbesök -.-
MEN! Det var inte farligt! (inte som jag hade väntat mig iaf) Jag skrev till och med upp hur jag kände efteråt och jag var ganska "närvarande" trots att jag var fullpumpad med smärtstillande och andra roliga saker men till och med Ulrika som opererades verkade må bra. I och för sig var det hennes andra gång men jag börjar undra om det har någonting med smärttröskeln att göra eller med HUR man opereras; hur läkaren skär och "hanterar" brösten. I en del videos på youtube ser det ganska aggressivt ut hur man löser bröstmuskeln från bröstkorgen, så har det någonting med saken att göra? Klart att man har ont efteråt och att man känner av det (man har ju ont!) men jag åkte ju hem själv mindre än 24 timmar efter ingreppet. Hm... Så? Någon kommentar???

Boob Job gone wrong!

Jag såg en bild på en kändis i en tidning som hade förstorat brösten och det såg inte bra ut! Då tänkte jag: ETT NYTT INLÄGG! Det är mkt som kan gå fel och mkt som inte är förutsebart MEN! Låt oss titta på följande bilder:

Dessa två visar tydligt att brösten hänger otroligt mkt ner och man kan nästan följa implantatlinjerna. Detta kan hända om man väljer att lägga implantatet FRAMFÖR bröstmuskeln. Visserligen kan det fungera bra men man måste tänka på att inte alla har huden för det och att huden blir tunnare och förlorar elasticitet ju äldre man blir. Tyngkraften jävlas lite med oss O.o Bättre bakom muskeln då :)

Jag är lite osäker på vad som har hänt på bilden till vänster men jag har läst på en annan tjejs blogg att hennes implantat hade vänt sig. Om detta är fallet här kan jag inte säga men använder man bh för tidigt och länge kan det resultera i ett bröst eller båda deformeras. På högra sidan ser man Donatella Versace och hennes implantat. Ja, hon är lite äldre och huden är tunn MEN vikten spelar en stor roll, alltså fett, inte musklar. Underhudsfett formar kroppen också som många kanske inte tänker på. Ju smalare man blir desto större blir risken att man förlora fett på bröstkorgen som i sin tur kan påverka utseendet på brösten. Lite fett är hälsosamt :) Och att vara pinnsmal när man har plasttuttar ser bara konstigt ut!

Kapselbildning

Jag har varit mycket rädd för att det skulle bildas kapsler i ett bröst eller till o med båda men det har inte hänt. Dock känns det lite i vänstra bröstet ibland. Det är också lite hårdare än det andra som bl.a beror på att mitt vänstra bröst är något mindre än det andra. Man kan väl säga att det har varit nära med kapselbildningen där men tack vare massager (ja, fortfarande) är det lugnt. Även om det har gått ett tag ska man massera lite då och då och stretcha musklerna. Det är ju de som håller racket ;)

Läkningsprocessen

Ja, det har ju gått nio månader och det jag har märkt är att mina ärr tar tid att läka. Jag menar att de syns väldigt bra. Samtidigt säga det att själva brösten behöver ett år för att vara "klara" och ur "riskzonen" fast detta gäller endast kapselbildning om jag har förstått rätt.
Jag ska slänga upp bilder på ärren. Min läkare sa att det kan ta väldigt lång tid innan de blir "osynliga" fast jag valde ju denna metod och jag visste att de skulle synas. Hade jag valt att göra implantat via armhålan hade jag också kunnat få osmickrande ärr och hur ofta lyfter man på armarna (linnen etc) på sommaren jämfört med att blotta tuttarna O.o
Ja, så ser det ut nu men ärren blir faktiskt bättre. Några saker som man kan göra för att "hjälpa till" är att smörja in ärren med t.ex. Bepanthen (kräm, borde finnas på apoteket) eller tejpa dem. Undvik sol och solarium. Inte bara DÅLIGT (!!!!!) för huden utan också för läkningen.

Gud, det har nästan gått ett år!

Ja, nu har det gått en del månader sedan operationen och jag tänker uppdatera en del nu. Dock får det bli lite olika inlägg. Följande ska tas upp:
1. Läkningsprocessen (ärr)
2. Kapselbildning och massage
3. Träning
4. Funderingar och resonemang
5. Underkläder ><
Och så ska jag försöka hitta lite äldre samt nyare bilder på brösten.
Todilooo!

RSS 2.0